به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف: دادستان کل کشور با بیان اینکه به اینکه کسب و کار مردم در اینستاگرام با مشکل روبرو شده است، تاکید کرد: باید آن زمان که هنوز کسب و کار مردم در فضای مجازی نبود، دوراندیشی میکردیم تا به جای استفاده از برنامه خارجی و با کمک فکر و اندیشه جوانان، شبکه داخلی ایجاد میکردیم.
حجتالاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری با حضور در همایش بررسی نقش نخبگان در جهاد تبیین که به همت مرکز بسیج قوه مقننه برگزار شد با اشاره به آیات قرآن درخصوص جهاد تبیین گفت: اسلام برای جامعه ای که گرفتار جهل، معصیت و گناه است و گرفتار تاریکی های بسیار گسترده و عمیق شده است، راه مبارزه ای در نظر گرفته است و آن جهاد اکبر یا همان جهاد تبیین است.
وی ادامه داد: در جهاد تبیین باید چند اصل را رعایت کنیم، اولاً خودمان را بسازیم، اعتقادات، بینش و نگرش خود را اصلاح کنیم و منطبق بر آیات شریفه حرکت کنیم. به صرف ادعای انقلابی بودن نمی توان انقلابی بود، باید به مبانی انقلابی بودن اعتقاد داشت و از حوادث هراسی نداشته باشیم.
دادستان کل کشور با بیان اینکه نباید در خودمان کوچکترین تردید و نگرانی داشته باشیم، بیان کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی شاهد اتفاقات بدتر منافقین در خیابان های تهران بودیم، حوادث اخیر قابل مقایسه با آن اتفاقات نیست و می توان گفت شاخه های همان جریان امروز حوادثی را رقم می زند. انقلاب اسلامی این اتفاقات را پشت سر گذاشته است، اما باید توجه کنیم که نباید توطئه دشمن را کوچک بدانیم، بلکه باید متناسب با بزرگی آن، برنامه و تبلیغات داشته باشیم.
منتظری با تاکید بر اینکه دشمن امروز از ابزار فرهنگی استفاده می کند و به ارزش های اعتقادی ما حمله می برد، این را مسیری قرار داده تا به دل جامعه نفوذ کند، تصریح کرد: هدف دشمن این است که ایرانی مقتدر نداشته باشیم و اسلام در این کشور حاکم نباشد، آنها می خواهند ایران تسلیم غرب باشد و مانند زمان پهلوی ایرانِ گاوِ شیرده داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه برای شبیخون فرهنگی باید برنامه متناسب داشته باشیم، با انتقاد از مسئولان گفت: کاش آن زمان که مقام معظم رهبری بحث مقابله با تهاجم فرهنگی در فضای مجازی و ایجاد شبکه ملی اطلاعات را مورد تاکید قرار داده بودند، اقدام می کردیم. امروز فردی که در گذشته مسئولیت ایجاد این شبکه را برعهده داشته است، در توئیتی فیلتر کردن اینترنت را زیر سوال برد، ای کاش جلسه و مناظره ای بود تا من با شواهد مبین ثابت می کردم که او در این جنایت دست دارد.
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه کسب و کار مردم در اینستاگرام با مشکل روبرو شده است، اظهار داشت: باید آن زمان که هنوز کسب و کار مردم در فضای مجازی نبود، دوراندیشی می کردیم تا به جای استفاده از برنامه خارجی و با کمک فکر و اندیشه جوانان، شبکه داخلی ایجاد می کردیم، این کوتاهی ها، تقصیرها و تعمد در توجه نکردن به تاکید مقام معظم رهبری، امروز ما را به اینجا رسانده که در واتساپ و اینستاگرام شاهد برگزاری کلاس هایی برای جرم و جنایت، بی عفتی و هرزگی باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری با تأکید بر اینکه افرادی که بستر ظلم و جنایت را فراهم کرده اند، باید پاسخگو باشند، گفت: در این حوادث، قرآن، مسجد، حسینیه و پرچم ایران را آتش زدند، اینها نمادهای مقدس اسلامی هستند و ما باید در تحلیل مان به دیگران بگوییم این رفتارها از چه جریان هایی نشأت می گیرد.
وی گفت: اینکه در جریان های این روزها، جوانان ۱۶ ساله حضور دارند، به دلیل فضای مجازی است، آنها گرفتار شده اند و نمی دانند در واقعیت ها و پشت پرده ها چه چیزهایی نهفته است. به دادستان ها ابلاغ کرده ام اگر دستگیر شده ها جوانان کم سن و سال هستند، برای آنها برنامه ای تبیین کنند، آنها فرزندان و دلبندان ما هستند، نباید به گونه ای با آنها رفتار شود که از ما فاصله بگیرند. وقتی با تعدادی از آنها صحبت کردم، خود را بیگناه می دانستند و نمی دانستند پشت پرده چه کسانی قرار دارند. این در حالی است که دشمن علنی به مبارزه با اسلام، ایران و ملت قوی آمده است.
منتظری با تاکید بر اینکه بسیجی وار به تبیین مسائل وارد شد و پرده های ظلمانی را کنار زد، اظهار داشت: باید با بیان نرم با نوجوانان و جوانانی که به دام دشمنان افتاده اند، برخورد کنیم، جمعیتی که در طول چند روز گذشته در کشور اقدامی داشتند در مقابل جمعیت متدینین قابل مقایسه نیستند، اما باید این اندک را نیز نجات دهیم. امروز دشمن، دانشگاه، دبیرستان و مدارس را هدف قرار داده است، مسئولان باید براساس وظایف خود عمل کرده و تکلیف عمومی برای همه جهاد تبیین است.
وی با تأکید بر فعالیت بیشتر حقوقدانان بسیجی گفت: باید انسجام بیشتری داشته باشید و مسائل را از منظر حقوقی بشکافید، به طور مثال وکیل خانواده امینی حرف های بدون مدرک مطرح می کند و پیش از آنکه نظر پزشکی قانونی اعلام شود، می گوید نظر آنها را قبول ندارد، این چه حقوقدانی است که پیش از اعلام نظر مرجع قانونی، آن را قبول ندارد و خواهان تشکیل کمیته حقیقت یاب شده است. به عبارتی از فردا هر کسی دچار حادثه ای شود، خواهان تشکیل چنین کمیته ای می شود.
دادستان کل کشور تاکید کرد: از لحاظ شخصیت حقیقی و حقوقی از این حادثه متاثر شده ام، انسان از مرگ جوان خوشحال نمی شود، اما اینکه عده ای از این حادثه بهانه درست می کنند تا به اهداف شوم خود برسند، پذیرفته نیست. باید مسائل حقوقی را از جریان های آلوده به افکار سیاسی جدا کنیم و همه در برابر قانون تسلیم باشیم. انتظار می رود حقوقدانان، جامعه را به سمت منطق و عقلانیت ببرند.