به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف :«محمدحسین رمضانی» در گفتوگوی اختصاصی با مدیر مسئول پایگاه خبری آوای لطیف با تبریک فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: سال تحصیلی جدید را در استان با ۳ هزار و ۸۰۰ مدرسه و ۲۵ هزار پرسنل شامل معلمان و کارکنان اداری و همچنین ۳۷۷ هزار دانشآموز شروع کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اینکه ۱۹ هزار کلاس درس در مدارس استان داریم، تصریح کرد: از این تعداد حدود ۹۳۰ مدرسه غیردولتی هستند که ۸۵ هزار دانشآموز در این مدارس تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه از اسفند ماه سال گذشته پروژه مهر را آغاز و سعی کردیم سال تحصیلی را به تمام برسانیم، افزود: حدود ۲۰ روز زودتر نسبت به سالهای گذشته ثبتنام از دانشآموزان را آغاز کردیم.
رمضانی خاطرنشان کرد: دانشآموزان سالجاری در سامانه مخصوص دریافت کتاب ثبتنام کردند و بعد از این موضوع کلاسدهی آنها و ساماندهی معلمان و دبیران انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه کلاس بدون معلم نداریم، اضافه کرد: در برخی از مناطق ممکن است با کمبود معلم داشته باشیم اما با اضافه تدریس این مشکل برطرف شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اینکه سرویس مدارس دانشآموزان سال جاری به شهرداری سپرده شده است، افزود: در این زمینه نباید نظارت خود را کاهش دهیم و ما در بحث سرویس دانشآموزان بر موضوعات تربیتی نظارت خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در این راستا به صدا و سیما پیشنهاد برگزاری برنامه ویژه سرویس مدارس در رادیو داده شده تا در مسیر رفت و برگشت دانشآموزان از این برنامهها استفاده کنند.
رمضانی در ادامه با بیان اینکه سامانهای طراحی شده که ۶۰ تولیدکننده در آن در زمینه پوشاک و روپوش دانشآموزان دختر و پسر اعلام آمادگی کردند و اولیا در این راستا از این خدمت استفاده کردند، خاطرنشان کرد: این موضوع واسطهگری را حذف کرده و اولیای دانشآموزان مستقیما از تولیدکننده البسه فرزندان خود را تهیه کردند.
وی تاکید کرد: سال جاری با دستوری که مقام معظم رهبری به آموزش و پرورش دادند نقشه راه سند تحول با ۱۴۷ پروژه یک، دو و سه ستاره نوشته شده که در مدارس باید اجرایی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان اضافه کرد: در این راستا در نظر داریم دانشآموزان به حیات طیبه برسند تا از آسیبهای اجتماعی مصون باشند.
وی با اشاره به اینکه سالجاری زنگ نماز را در مدارس اجرایی کردیم و دانشآموزان نماز جماعت را روزانه بر پا میدارند، افزود: از مربیان نهضت در حوزه نهضت در حال استفاده هستیم و اگر مربیان نهضتی در ۵ سال اخیر در یکی از سنوات تدریس ۲۴ ساعته به عنوان یک سال فعالیت را داشته باشد و همچنین اگر با کمبودی مواجه باشیم در مناطق ۳۴ گانه استان مورد استفاده قرار میگیرند.
رمضانی در پایان با بیان اینکه شرایط کاری مربیان پیش دبستانی از طریق مجوزهایی است که از طریق اداره مشارکتها و مدارس غیردولتی میگیرند و میتوانند از آموزش و پرورش، مکانی را با توجه به ضوابطی که دارد به این مربیان واگذار کند، ابراز کرد: در مورد تبدیل وضعیت منتظر هستیم شرایط فراهم شود تا از وجود مربیان پیشدبستانی در استان استفاده کنیم.
پایان پیام/