به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف:«موسی ضیایی» با اشاره به اهمیت راهکار کاهش ترافیک در دنیای مدرن، اظهار کرد: با افزایش جمعیت شهرنشینی و از سوی دیگر استفاده بیشتر از خودروهای شخصی، ترافیک سنگین به خصوص در نقاط خاصی از شهرها به معضل اصلی مردم تبدیل گشته است.
کارشناس مسائل مدیریت شهری ادامه داد: این امر موجب نارضایتی مردم و از سوی دیگر مشکلات آلودگی هوا، مصرف سوخت بالا و تصادفات تبدیل گردیده است.
وی با بیان اینکه این عوامل باعث شده که رهایی از این معضل با کاهش حداکثری این معضل از کارهای مهم مدیریت شهری به شمار رود، تصریح کرد: حل مشکل ترافیک همواره دولتها و مردم هر جامعه را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.
ضیایی تاکید کرد: اخلال در روند امدادرسانی خودروهای امدادی، افزایش میزان خشم درونی و پنهانی افراد جامعه و به دنبال آن افزایش نرخ جرم و جنایت افزایش اوقات فراغت بخشی از تبعات ترافیک میباشد.
وی اضافه کرد: برای رهایی از این مشکل هر نهادی راهکار خاص خود را دارد اما چند راهکار در دنیای امروزه و در شهرهای مدرن و توسعه یافته امتحان پس دادهاند نیز وجود دارد.
کارشناس مسائل مدیریت شهری به راهکارهای موثر در حل مشکلات ترافیک اشاره کرد و افزود: جایگزینی موتور سیکلت و دوچرخه به جای خودرو، گسترش دولت الکترونیکی، مدیریت سفر و ایجاد سفرهای اشتراکی (کارپولینگ)، افزایش خریدهای اینترنتی، توسعه سیستم حمل و نقل عمومی مدرن و جدید، احداث بزرگراهها و مسیرهای چند طبقه و کمربندی شهر برای دورزدن ترافیک از جمله این راهکارها است.
وی در پایان ابراز کرد: اصلاح هندسی خیابانها و حل مشکلات قوانین ترافیکی، فرهنگسازی ترافیکی در مدارس و رسانهها و نهادهای مدنی، روزآمد کردن قوانین مدیریت شهری و یکپارچه کردن مدیریت ترافیکی و بومیسازی نوین با توجه به فرهنگ بومی شهر موردنظر از دیگر راهکارهای حل مشکل ترافیک شهری محسوب میشود.
پایان پیام/