به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف: توسعه پایدار اقتصادی، با بهبود مستمر رشد اقتصادی و توسعه فرهنگی در یک جامعه همراه بوده و ثبات و توسعه اقتصادی درکشور میتواند موجب اقتدار و مشارکت افراد در جامعه شود.
هدف از پایداری اقتصادی، حفظ سلامت سرمایههای ملی و اجتماعی و بهبود استانداردهای زندگی و رفاه همهی افراد جامعه است.
حركت در راستاي اولويتهاي ملي در زمينه رشد اقتصادي و توسعه پايدار از دیر باز آرزوی حکمرانان جوامع بوده است. یکی از رموز موفقیت جهت دستیابی به توسعه پایدار اقتصادی، تسهیل در تجارت خارجی است. توسعه تجارت خارجی منجر به کاهش هزینههای سیاسی که به صورتهای مختلف بر دولتها و ملتها تحمیل میشود را فراهم میآورد. اما هوشمندی راهبردی در مساله تجارت خارجی را نباید محدود به بحثهایی نظیر نرخ ارز و تعرفهگذاری و دریافت مالیات دانست.
حساسیتها نسبت به مقوله تجارت خارجی اعم از صادرات و واردات سبب شده بسیاری از آیندهنگریها صرفا منجر به مدیریت هوشمند بویژه در مقوله واردات گردد. مدیریت واردات و مبارزه هدفمند با قاچاق، در کنار حمایت هوشمندانه از تولید داخلی میتواند علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور، شرایط را برای ایجاد رونق اقتصادی در بخش تولید و تثبیت قیمتها در بازارهای داخلی فراهم نماید. بدیهی است توسعه پایدار اقتصادی کشور، نیازمند مدیریت، برنامهریزی و سیاستگذاری هوشمندانه و شناسایی اولویتهای کلان اقتصادی کشور در ایجاد بازار رقابتی و وادار کردن تولیدکننده داخلی به رقابت با محصول خارجی، امنیت سرمایهگذاری در واردات، مدیریت نرخ ارز، حضور فعال در بازارهای منطقه ای و جهانی می باشد
توسعه پایدار اقتصادی در گروه هوشنمدی تجارت خارجی
- ارسال توسط : admin
- 156 بازدید
- بدون دیدگاه