- به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف: حسن محمدیاری در گفتوگو اختصاصی درتحریریه آوای لطیف درباره نقش رسانه و خبرنگاران در آگاهیبخشی به جامعه اظهار داشت: رسانهها پل ارتباطی مسئولان و مردم هستند و مهمترین مؤلفه این پل ارتباطی حفط امانتداری است تا واقعیت جامعه انعکاس داده شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنده با افراد و یا مجموعههای خبری که در این مدت به عملکرد من نقد منصفانه کردند ارتباط خوبی داریم اگرچه ممکن است در بسیاری از موضوعات دیدگاه مشترکی با آن مجموعه خبری نداشته باشم.
وی با بیان اینکه رضایتمندی مردم از رسانهها زمانی حاصل میشود که محتوای خبری آنان با واقعیت انطباق داشته باشد گفت: اینکه در رسانه تنها نقاط منفی پررنگ شود و نقاط مثبت به شکل کم رنگ منعکس شود از چشم مردم پوشیده نمیماند و مردم قاضی خوبی برای سنجش اعتبار اخبار هستند.
عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: موضعگیری نمایندگان مجلس به عنوان نمایندگان مردم و همچنین رسانهها باید توأم با انصاف، وجدان و عدالت باشد و مسائل و عقده گشاییهای شخصی از ما زیبنده نیست.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس درباره برخی از دستاوردهای سفر استانی رییس جمهور به گیلان ابراز داشت: در سفر رییس جمهور به استان گیلان وزیر ورزش به تالش و وزیر ارتباطات به ماسال و رضوانشهر سفر کردند.
محمدیاری عنوان کرد: در مورد وضعیت سد شفارود به وزیر ارتباطات تأکید کردیم که در صورت ادامه همکاری یا عدم همکاری با پیمانکار فعلی نباید حتی یک کارگر سد شفارود بیکار شود و قول دادند تا مسئله اخراج کارگران منتفی شده و حقوق ها نیز پرداخت شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اذعان داشت: طبق توافقات صورت گرفته با وزیر ورزش و وزیر کار بنا شد یک کمپ ورزشی در مجموعه چوکا احداث شود و برای این امر ۲۰ هکتار از اراضی را در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم تا این کار را به انجام برساند.
محمدیاری با بیان اینکه در اسالم یک پل بر اثر سیل تخریب شده و ۳۰ ميليارد تومان برای این پل دریافت کردیم گفت: کنارگذر تالش از ۱۲ سال تاکنون تنها ۵ درصد پیشرفت داشته و بنده با رییس سازمان برنامه و بودجه صحبت کردم تا از ردیف ملی اعتبار ویژهای را برای این پروژه در نظر بگیرد.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر به ۵۰۰ ميليارد تومان اعتبار برای فعالسازی باند شرقی کنارگذر تا ۳ سال آينده داریم ادامه داد: در سطح ۳ شهرستان در حوزههای مختلف اعتبارات خوبی به پروژهها اختصاص یافت.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس خاطرنشان کرد: سیاست دولت در سفرهای استانی این است که برای پروژههایی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارد اعتبار بگذارند و پروژه جدیدی آغاز نکنند اما بنده این موضوع را در مورد کنارگذر تالش مورد انتقاد قرار دادم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: در شهرستان ماسال ۸۵ درصد اراضی متعلق به دولت است و حتی منزل مسکونی اهالی به نام دولت سند زده میشود که هیچ سنخیتی با منطق و شرع ندارد با این وجود این موضوع در جلسه شورای اداری سفر استانی رییس جمهور مطرح نشد.
وی با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان خودروها با پلاکهای منطقه آزاد حق تردد دارند اما در تالش، استارا و لوشان این امکان وجود ندارد تصریح کرد: این مصداق بیعدالتی است که این موضوع را در قالب درخواست به دفتر رییس جمهور ارائه کردیم.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس ابراز داشت: با توجه به آمار بالای حوادث رانندگی موجود در کشور، خودروهای خارجی به دلیل استاندارد بودن و قیمتی که یک سوم ماشینها پلاک ملی است می تواند در کاهش تصادفات و تلفات مؤثر باشد.
محمدیاری با اشاره به اینکه وزیر ورزش در این سفر از استادیوم پوریای ولی تالش نیز بازدید کرد عنوان کرد: تجهیز این استاديوم بسیار دشوار بود زیرا ۱۰ متر در طول کم داشتیم و در ضلع شمالی نیز ادارات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی بود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده و دریافت مجوزهای لازم بالاخره استانداردسازی ورزشگاه انجام شد و اکنون تیم چوکا از امتیاز میزبانی خود استفاده میکند و با اختلاف در صدر است.
محمدیاری با اشاره به کمبودهای حوزه درمان غرب گیلان تصریح کرد: در غرب گیلان دستگاه MRI دولتی نداریم و در این سفر تعبیه این دستگاه در بیمارستان تالش، تجهیز بیمارستان رضوانشهر به دستگاه اکسیژنساز و تجهیز بیمارستان ماسال به نیروی انسانی را درخواست کردیم.
انتهای پیام/