به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف :آیتالله «رضا رمضانی» دردیدار و گفتگو با مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف با اشاره به مسئله صداقت در رسانه، اظهار کرد: برای کسب اعتمادسازی در حوزه رسانه باید صداقت وجود داشته باشد.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به رویکرد پایگاه خبری آوای لطیف، تصریح کرد: نگاه رسانه آوای لطیف، ارزشی و مبتنی بر روش دینی است.
وی صداقت را برای بقای یک رسانه ضروری خواند و افزود: در کنار صداقت باید اخلاق رسانهای هم وجود داشته باشد؛ به لحاظ ایجابی، اخلاق باید پایه و اصل در رسانهها باشد.
آیتالله رمضانی با بیان اینکه متاسفانه برخی رسانهها پایبندی به اخلاق ندارند، تصریح کرد: اخلاق رسانه در نقدهایی که انجام میشود، خود را نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه بعضی رسانهها فقط به دنبال جذب مخاطب هستند در حالی که ما نباید از هر راهی برای جذب مخاطب استفاده کنیم، افزود: این یک نگاه ماکیاولی است که در عرصه رسانه خود را نشان می دهد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: نقد کردن در رسانهها باید عالمانه، واقع بینانه و دلسوزانه باشد.
وی با ضروری خواندن مطالبهگری تخصصی در رسانهها، اظهار داشت: نباید بدون اطلاعات لازم، نسبت به یک حوزه، مطالبه گر کلی باشیم؛ لازمه مطالبهگری تخصصی، داشتن یک تیم در حوزههای اقتصاد، فرهنگی، آسیبهای اجتماعی، مسائل دینی و … است.
آیتالله رمضانی در ادامه با تاکید بر داشتن اتاق فکر، افزود: اگر میخواهیم یک جامعه پیشرو داشته باشیم، نیازمند اتاق فکر قوی اندیشهورز هستیم؛ این اتاق فکر درهمه بخشها میتواند تاثیرگذار باشد و به مسئولین جهتدهی نماید.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بنده در مسائل سیاسی خصوصا در حوزه بینالملل به صورت مفصل و درمسائل سیاسی کشور هم ورود میکنم، تصریح کرد: بنده همچنین در مسائل استانی به وقتش اظهار نظر میکنم.
وی با تاکید براینکه به دنبال مواضع تنشزا در استان گیلان نیستم، افزود: عقیده دارم با توجه به اینکه در استان به اندازه کافی مسائل تنشزا داریم، اگر باز هم مواردی اضافه شود، چیزی از گره مردم حل نمیکند؛ روش ما همیشه حمایت از مسئولین بوده و در عین حال نقد هم صورت میگیرد.
آیتالله رمضانی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی گیلان باید برنامه محور باشد، خاطرنشان کرد: باید در ستاد فعال فرهنگی استان و شهرستان، شاهد بررسی همه جانبه مسائل فرهنگی از جمله مهندسی فرهنگی، ناتوی فرهنگی و … باشیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه در بحث انتصابات، باید تلاش شود تا کمیته انتصابات در استانها تشکیل شود، تاکید کرد: افرادی که در استانها انتخاب میشوند باید با توجه به شاخصهها و مولفههای دولت مردمی باشند.
آیتالله رمضانی به مدت زیاد آشنایی خود با آیتالله رئیسی اشاره و بیان کرد: بنده شخصا به آقای رئیسی به لحاظ اهتمام و ارادهای که در حل گرهها و مشکلات مردم دارند، علاقهمند هستم.
وی با اشاره به اینکه باید از کسانی که دارای ملاک، معیار و شاخصهها هستند، استفاده شود، خاطرنشان کرد: در مورد تغییر مدیران میانی نباید شخمی عمل کنیم، یعنی اینکه بگوییم مدیران میانی و برخی از افراد باید همه برداشته شوند؛ این نگاه مثبتی نیست.
وی با تاکید براینکه هماکنون وظیفه ذاتی بنده بر اساس ماموریتی که حضرت آقا به بنده سپرده است، پرداختن به وضعیت شیعیان دنیا است، خاطرنشان کرد: در عین حال، هر جا که مسئله نظام، انقلاب و رهبری است، ورود پیدا میکنم.
وی در پایان به بحث زباله سراوان به عنوان یک معضل ملی اشاره و تصریح کرد: مسئولان باید قبلا از این، مشکل را حل می کردند؛ مردم دیگر با چه ادبیاتی باید به مسئولین بگویند که مشکل دارند؟
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری اذعان کرد: از مسئولین میخواهیم که بروید با راه کارهای قانونی، وضعیت این شوراهای اسلامی شهر را حل کنید.
آیت الله رمضانی درپابان سخنان خود در رابطه با بازدید میدانی مدیران افزود: بازدید میدانی زمانی با ارزش است که خروجی داشته باشید لزومی ندارد یک فرماندار ، یک مدیری هرجایی حضور داشته باشدبلکه باید درحوزه کارخودش برای رفع مشکلات مردم گام برداشته و اقدام عملی داشته باشد.