معاون وزیراسبق رفاه بیان کرد: با اشاره به اینکه در كشور ما بنگاههاي كوچك و متوسط همچون شرکتها و بنگاههای بزرگ تحتتاثیر شرایطهای تحریمی و فشارهای خارجی نيستند، گفت: تقويت این بنگاهها براي توسعه اقتصادي كشور، رونق توليد، افزايش اشتغال و ..اهميتي دوچندان دارد.
به گزارش آوای لطیف، علیرضا عسکریان با اشاره به اینکه يكي از مهمترين راهكارهاي رشد اقتصادي، افزايش سرمايهگذاري است، تصریح کرد: به همين دليل تامین مالی مناسب و ارائه تسهیلات هدفمند به بنگاههاي اقتصادي براي اين مهم بسيار حياتي است.
عضو هیات مدیره تامین اجتماعی با بیان اینکه در كشور ما بنگاههاي كوچك و متوسط همچون شرکتها و بنگاههای بزرگ تحتتاثیر شرایطهای تحریمی و فشارهای خارجی نيستند، افزود: تقويت این بنگاهها براي توسعه اقتصادي كشور، رونق توليد، افزايش اشتغال و ..اهميتي دوچندان دارد.
وی با تاکید بر اینکه ۸۵ درصد بنگاههای اقتصادي در کشور کوچک و متوسط هستند، تاکید کرد: همچنین ۷۹ درصد از کل اشتغال کشور (۱۹٫۳ میلیون نفر از ۲۴ میلیون شاغل کشور) را اين بنگاهها تشكيل دادهاند.
عسکریان اظهار کرد: کمتر از ۶ درصد از کل تسهیلات نظام بانکی کشور در اختیار صنایع کوچک و متوسط قرار ميگيرد.
کارشناس مسائل اقتصادی و اجتماعی بیان کرد: سهم بنگاههای کوچک و متوسط از تسهیلات بانکی در کره جنوبی ۸۱ درصد، در چین ۶۵ درصد و حتي در ترکیه ۳۲ درصد است.
وی به برخي از راهكارهای مهم براي حل مشکلات بنگاههای اقتصادی اشاره و اذعان کرد: افزایش دسترسی بنگاههای کوچک و متوسط به بازارهای سرمایه و عرضه سهام آنها در بورس و تغییر تدریجی هدایت تامین مالی بنگاه از حمله این راهکارها است.