عضو شورای اسلامی رشت با اشاره به پروسه انتخاب شهردار رشت گفت؛ بررسی صلاحیت افراد برای انتخاب شهردار در جلسات متعددی برگزار و روزمه ها و برنامههای کاندیداها به دقت بررسی شد تا در حق کسی اجحاف نشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف: نادرحسینی درنشستی با خبرنگاران افزود:در این بررسی ها نیمی از افراد فاقد شرایط اولیه بودند که از بین تعداد متعدد اسامی ۱۰ نفر رسانهای شد که برنامه ها و رزومه شان پس از قرائت به رای گیری گذاشته شد و در نهایت سه نفر حائز رای اکثریت شدند که از آنان خواسته شد تا در صحن علنی شورا برنامههای خود را ارائه کنند اما دو نفر قبل از جلسه انصراف داده و در نهایت امیر حسین علوی با رای موافق اعضا به عنوان شهردار رشت معرفی شد، بنابراین هیچ انتخاب از پیش تعیین شدهای نداشتیم و صلاحیت تک تک افراد بررسی و بر اساس رای اعضا اعلام شد.
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی رشت در ادامه وضعیت اجتماعی فرهنگی در محلات حاشیه و کمبرخوردار رشت را نگران کننده دانست و اظهار کرد: در حوزه اجتماعی و فرهنگی رسیدگی به مسائل تکدی گری، زنان بی سرپرست، معتادین و غیره از وظایف ذاتی این حوزه در قانون است که در این زمینه با تشکیل کارگروهی با همراهی سازمان بهزیستی، کمیته امداد، استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دیگر دستگاه های مربوطه در حال فعالیت هستیم تا بتوانیم شاهد کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه در محلات کم برخوردار باشیم.
حسینی در ادامه با بیان اینکه مدیریت واحد شهری میتواند در توسعه متوازن شهر موثر باشد گفت: یکی از معضلات رشت تعدد محلات کم برخوردار است که حتی فاصله چندانی با مناطق توسعه یافته شهر ندارند اما متاسفانه آسیب های اجتماعی در این مناطق نگرانکننده بوده که برای کاهش اثرات مخرب آن باید همه دستگاههای اجرایی مشارکت کاملی داشته باشند و این امر نیازمند شکلگیری مدیریت واحد شهری است که از مجمع نمایندگان استان خواهان پیگیری این مسئله هستیم .
وی اضافه کرد: ایجاد امکانات رفاهی، فرهنگی و اجتماعی در مناطق کم برخوردار اجتنابناپذیر بوده و برنامه هایی در راستای توسعه متوازن شهر داریم که امیدواریم با حضور مسئولان ذیربط در رفع این معضلات گامهای مهمی برداریم .
عضو شورای اسلامی رشت با اشاره به وضعیت رودخانههای رشت خواستار تعیین تکلیف وضعیت رودخانه زرجوب و گوهررود شدو گفت: شهرداری تنها متولی رودخانه های شهر نبوده و شرکتهای آب منطقهای و آب و فاضلاب نیز باید در این زمینه ایفای نقش نموده و طبق قانون برنامه در این پروژه مشارکت داشته باشند.
نادر حسینی با اشاره به وضعیت رودخانههای رشت خواستار تعیین تکلیف وضعیت رودخانه زرجوب و گوهررود شدو گفت: شهرداری تنها متولی رودخانه های شهر نبوده و شرکتهای آب منطقهای و آب و فاضلاب نیز باید در این زمینه ایفای نقش نموده و طبق قانون برنامه در این پروژه مشارکت داشته باشند.
عضو شورای ششم گفت: در این زمینه کارگروهی تشکیل شده تا از دستگاههای همسو و نمایندگان شهر در مجلس شورای اسلامی دعوت شود تا یک بار برای همیشه وضعیت این دورودخانه تعیین تکلیف شود تا با دعوت از سرمایه گذار ساماندهی آنها صورت گیرد.
وی ساماندهی پسماند در شهر را نیازمند منابع ملی ذکر کرد و بیان داشت: روزانه به طور میانگین هزار تن زباله از رشت و شهرهای اطراف به منطقه سراوان انتقال داده میشود و این درحالی است که قرار بود در کارگاه زباله سوز لاکان طبق برنامه به کمپوست تبدیل شود اما متاسفانه ظرفیت این سایت و دستگاههای موجود تبدیل روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن زباله را دارد که برای تبدیل همه هزار تن زباله به کمپوست نیازمند منابع مالی ویژه هستیم که باید از منابع ملی تامین شود.
حسینی با اشاره به تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای ساماندهی پسماند در شهرهای شمالی کشور اظهار کرد: در قانون بودجه کل کشور ۱۵۰۰میلیارد تومان اعتبار برای شهرهای شمالی به منظور ساماندهی پسماند اختصاص یافته است که این ساماندهی در شهرهایی از استان مازندران و گلستان پیشرفت نسبتاً مطلوبی داشته اما متاسفانه استان گیلان به ویژه شهر رشت در این موضوع مغفول مانده که نیاز است با پیگیری نمایندگان شهر در مجلس این اعتبار طی دو مرحله امسال و سال آینده در اختیار ما قرار گیرد تا بتوانیم ظرفیت زباله سوز را افزایش داده تا در سالهای آینده هیچ زباله ای به سمت سراوان نرود.
وی با تقدیر از صبوری شهروندان و مردم منطقه سراوان اضافه کرد: اگر اعضای شورای ششم و سه نماینده شهر جدیت لازم را داشته و همت کنند این معضل برای همیشه رفع خواهد شد.
درپایان نیز مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی آوای لطیف آمادگی تیم رسانه ای خود جهت هرگونه کمک و یاری به اعضای شورای شهر بیان کرد و افزود: همه این اعضای شورای شهر رشت از دوستانمی باشند اما با توجه به اینکه دوماه قبل انتخابات و سه روز بعد انتخابات با دوستان اتمام حجت کرده بودیم که ما مطالبه گری به حق مردمی می کنیم.
ایشان با تایید براینکه با نداشتن شهردار نباید هیچ کوتاهی صورت بگیرد افزود: از دوستان شورای شهر میخوام منبعد درجلسات شورا از فعل ماضی استفاده نمایند و این کار باید بشود و آن کار انجام بدهیم خودداری کنند و پیگیر امورات مردم شوند و کار تمام شد به مردم گزارش بدهند.